Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kokoukset kuntoon!" by Kaj Höglund # Book PDF Kindle ePub Free

Kokoukset kuntoon!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kokoukset kuntoon!
  • Author : Kaj Höglund
  • Release Date : January 25, 2015
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1171 KB

Description

”Liiketoiminnan johtamiskokousten peruselementit pĂ€tevĂ€t lĂ€hes kaikkiin kokouksiin: liike-elĂ€mĂ€n kokouksiin, julkishallinnollisiin kokouksiin, urheiluseurojen, kulttuurialan yhdistysten kokouksiin jne. Vaikka kaikissa nĂ€issĂ€ kokouksissa muotoseikat ovat usein tĂ€rkeitĂ€, kokousten perusasiat pĂ€tevĂ€t niihin yhtĂ€ lailla. JĂ€rkevĂ€t muotoseikat ja tuloksellisuuteen pyrkiminen kannattaa ehdottomasti yhdistÀÀ.”

Kaj Höglund, kirjoittajan alkusanat lukijalle



Miten teen parempaa tulosta kehittÀmÀllÀ johtamiskokoukset kuntoon?

TÀmÀ mukaansatempaava kirja on tarkoitettu suomalaiselle johtajalle tai johtotehtÀvissÀ olevalle kÀytÀnnön johtamis- ja ohjaustoiminnan apuvÀlineeksi. Se vastaa mm. seuraaviin jokaista organisaationvetÀjÀÀ ja tuloksentekijÀÀ kiinnostaviin avainkysymyksiin:



•Kuinka voimme varsin yksinkertaisin keinoin rakentaa omaa liiketoimintaamme ohjaavaa tuloksellista kokoustoimintaa ja nostaa kokoustemme laatua pysyvĂ€sti?

•Miten johtamispalavereidemme perusasioiden jĂ€mĂ€kĂ€mpi hallinta vuorenvarmasti johtaa tuloksellisempaan liiketoimintaan, lyhyempiin kokouksiin ja parempaan työilmapiiriin?

•MinkĂ€laisin menetelmin omien johtamiskokousten tilanneanalyysi kannattaa tehdĂ€ ja miten lĂ€hteĂ€ kehittĂ€mÀÀn omia kokouskĂ€ytĂ€ntöjĂ€ pitkĂ€jĂ€nteisesti ja pysyvĂ€sti?

•MillĂ€ keinoin koko yrityksen tai organisaation johtamiskokoukset voidaan niveltÀÀ yhdeksi kokonaisuudeksi ja miten tĂ€stĂ€ luodaan taloudellisia tuloksia tuottava lisĂ€arvoketju?

TÀmÀ teos on syntynyt vuosien kokemuksesta suomalaisten yritysten ja organisaatioiden johtotasolla. Se avaa johtamiskokousten haasteellisen problematiikan niin aiheesta kiinnostuneelle ensikertalaiselle, kuten alan opiskelijalle, tarjoten myös kokenelle yritysjohdon kokouskÀytÀnnöistÀ kiinnostuneelle konkarille runsaasti ahaa-elÀmyksiÀ. Kunkin pÀÀluvun lopussa olevat kattavat harjoitustehtÀvÀt mahdollistavat kirjan kÀytön myös itse- tai ryhmÀopiskelun vÀlineenÀ.

Nyt kÀdessÀsi oleva kirja on siis kÀytÀnnönlÀheinen ja helppotajuiseksi laadittu perusteos tavallista paremmista palavereista, jotka parhaimmillaan vaikuttavat myönteisesti yrityksen tulokseen.


PDF Books "Kokoukset kuntoon!" Online ePub Kindle